Over mij

Na een carrière in de financiële wereld ben ik met vrijwilligerswerk aan de slag gegaan.  Voor De Sprong, Centrum voor persoonlijke ontwikkeling, heb ik mijn kwaliteiten als leidinggevende en organisatietalent kunnen inzetten. In deze periode heb ik mijn boek uitgegeven wat ik al eind 2012 geschreven heb. Tijdens een reis naar Peru in het voorjaar van 2019 heb ik mogen ervaren hoe het is om op een plaats te zijn waar alles goed is. Het kan, het bestaat, die betere wereld.

Anita de Groot

Mijn bijdrage aan de betere wereld bestaat uit: het schrijven van een boek, het maken van schilderijen en posters, het wecken, koken en bakken van lekkere dingen, het verzorgen van lezingen en workshops rondom de Johannes thematiek: zingeving aan de levensreis die we allemaal maken.

Dat laatste is ook waarin ik me specialiseer als coach: levensreizen en hoe jij en ik samen, geïnspireerd door woord en beeld, de magie haar werk kunnen laten doen om jou tot je recht te laten komen waarmee je bijdraagt aan een betere wereld.